TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
Cikk
Cikk : A MOCSOK ELBORÍT

A MOCSOK ELBORÍT

SZRTI - SZ.G.  2011.04.20. 12:13

Az egészségügy, a rendvédelem, az oktatás totális lezüllesztése és tönkretétele, ennek az évtizedek óta folyó kártételnek ékes bizonyítékai. Eladósítással és egyéb kényszerítő eszközökkel juttatták az országot a szakadékba, a mocsokba. A legbosszantóbb, azonban egyfelől az, hogy e tevékenységük közepette mindegyik rezsim a haza megmentőjének hazudja magát, pártját, és végrehajtóit, ujjal mutogatva, alaptalanul megvádolva saját bűneivel mindazokat, akik elszenvedői az éppen regnáló diktátorok pártjai és hóhérsegédeik ámokfutásának. Másfelől legalább ennyire bosszantó, hogy miközben a magyar nép egyre jobban csúszik lefelé, és megállíthatatlanul fogy, közülük egyre többen szenvednek az alapvető megélhetési, lakhatási egészségi gondjaik miatt, addig látványosan és számolatlanul szórják a tőlünk erőszakkal elvett pénzt. Vagyis, nekik mindenre futja; a luxusautóktól, a csoda nyomtatókon át, az érdemtelenek "kárpótlásáig", és nemzetközi bankok finanszírozásáig, no és nem utolsósorban, a saját illetményeik állandó évente történő növeléséig.


 

A MOCSOK ELBORÍT

Ahogy a magyar lakosságot, úgy az önkormányzati közintézményeket is eladósítják.
Ahogy a magyar lakosság, épp úgy az összes önkormányzat és közintézmény, közszolgáltatás is áldozatul esik a megszorításoknak, pénzügyi elvonásoknak.

Az állam, az aktuálisan épp regnáló kormány évek óta fokozatosan leveszi a kezét róluk is, vagyis kötelezettségeinek egyre kevésbé tesz eleget. Tesz rájuk magasról, akárcsak az ország magyar lakosságára, a még munkahelyen dolgozó, vagy az onnan kiszorult emberekre.

Az önkormányzatokat így kényszeríti arra, hogy sarcolják, kizsigereljék a helybélieket a legváltozatosabb adókkal, és ellehetetlenítéssel, a kötelességük elmulasztásával, és semmittevésükkel, a pénzhiányra való hivatkozással. No persze ezt is szelektíven! Ahogy maguk, a mindenkori kormányok teszik!

S mindezt miért? Azért hogy a saját here, s többnyire kártékony politikusaik, pártkatonáik, közéleti szereplőik, hivatali vezetőik megszedjék magukat, no meg hogy biztosítsák az érdekköreikbe tartozó, multik, bankok, végre- és behajtó verőlegényeik, off-shore cégeik számára az extra-profitot, és a még extrább (legális és illegális) bevételeket. Persze  mindezeket, a paraziták által kiszipolyozott gazdatest vegetálása, sőt gyakorta halála árán. Vagyis a megnyomorított  magyar nép kárára.
Az egészségügy, a rendvédelem, az oktatás totális lezüllesztése és tönkretétele, ennek az évtizedek óta folyó kártételnek ékes bizonyítékai. Eladósítással és egyéb kényszerítő eszközökkel juttatták az országot a szakadékba, a mocsokba.


A legbosszantóbb, azonban egyfelől az, hogy e tevékenységük közepette mindegyik rezsim a haza megmentőjének hazudja magát, pártját, és végrehajtóit, ujjal mutogatva, alaptalanul megvádolva saját bűneivel mindazokat, akik elszenvedői az éppen regnáló diktátorok pártjai és hóhérsegédeik ámokfutásának.
Másfelől legalább ennyire bosszantó, hogy miközben a magyar nép egyre jobban csúszik lefelé, és megállíthatatlanul fogy, közülük egyre többen szenvednek az alapvető megélhetési, lakhatási egészségi gondjaik miatt, addig látványosan és számolatlanul szórják a tőlünk erőszakkal elvett pénzt. Vagyis, nekik mindenre futja; a luxusautóktól, a csoda nyomtatókon át, az érdemtelenek "kárpótlásáig", és nemzetközi bankok finanszírozásáig, no és nem utolsósorban, a saját illetményeik állandó évente történő növeléséig.

Csak egy féle dologra nem telik, a magyar haza és a benne élő dolgos magyar emberek megsegítésére, s a nekik jogosan járó juttatásokra. Inkább további jogszabályt, törvényt, alkotmány tákolva próbálják legálissá mázolni az illegálist.

Az egész cionista rezsimet, politikusostól, köztisztviselőstől, és közéleti szereplőstől le kell cserélni, valamint az összes olyan idegen bevándorlót el kell zavarni, aki a haza és a benne élő magyarok érdeke ellen dolgozik.

E rendszernek mihamarabb el kell tűnnie a süllyesztőben az összes parazitával együtt.

A nemcsak a Magyarok Szövetsége által is propagált és alkalmazott tizedesi rendszer működése felválthatja a jelenlegi politikai berendezkedést. Ez egy hosszútávon is működőképes, alulról építkező, a családokon alapuló rendszer, melyben ki-ki megtalálja saját helyét. Vezetőiket ismerik, maguk választják és ellenerőzik, s ha kell, ki is állnak érte. A vezetők önkéntesen, esetleg koszt-kvártély fejében végezhetik munkájukat, azok között, és azokkal karöltve, aki beléjük helyezték a bizalmukat.
A körzetek vezetői rendszeresen megbeszélik az előttük álló feladatokat, terveiket és segítik egymást, ugyanakkor felügyelik és segítik a gondjaikra bízott családokat. Az évenként egy esetleg két országos találkozó tökéletesen elegendő a közös döntések, tervek és elvek megvitatására, és megvalósításuk mikéntjére. Ezután ki-ki visszamegy a saját területére s munkálkodik a közös megoldásokon.

Nem kell ehhez 300 napig ülésezgetni, ahogy mai politikusaink teszik, 5-6 állást felhalmozni, melyek közül egyiket sem képesek rendesen ellátni - bár nem is ez a cél, hanem a plusz apanázs.

Az országnak van valódi Alkotmánya, méghozzá az eredeti, évszázadokig jól bevált Szent Korona Alkotmánya, sőt vannak, voltak  remek az erkölcsön alapuló törvényeink is - nem az újkori összehordott liberális szemétre gondolok. Ezekhez az alapokhoz kell visszatérnünk, és ezeket kell a mai korra alkalmazni, ám a hagyományos értékrendet, erkölcsöt megtartva. Hiszen épp ezek hiányoznak a mostaniakból.

Ez csak egy mód a haza megmentésére, s nem az egyetlen.

De még számtalan megoldás létezik a jelenlegi torz viszonyok lecserélésére, gondoljunk csak a helyi pénzre, a kalákára és még sok hasonló lehetőségre, melyek egyáltalán nem idegenek a magyar ember erkölcseitől és hagyományaitól.

Sok-sok jó megoldás létezik arra, hogy Magyarországot végre kirántsuk a cionista neoliberális mocsokból és méltó helyére emeljük. Azonban egy dolog biztos; amit manapság és az elmúlt évtizedekben tapasztaltunk, nem ezt a célt szolgálták, épp ellenkezőleg! Ez vezetett ide.


Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

 

A MOCSOK ELBORÍT

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

-----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!