TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
BELFÖLD

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

MEGHÍVÓ

Siklósi András  2011.05.01. 07:08

Mossad recept: három plusz egy – a cigánygyilkosságok háttere

forrás: Jövönk.info  2009.08.28. 22:11

Végy egy Mossad ügynököt és ránts bele három embert. A Mossad bevált receptje az államellenes aknamunkához. Úgy tűnik, a cigánygyilkosságok hátterében ugyanaz a szisztéma húzódik meg, mint amit a bolíviai kalandorok ügyében tapasztaltunk. Az események elemzésénél megint csak hasonló helyzetben vagyunk, mert az ismert főkolompos mellett személyes ismeretségünk van a többieket illetőleg is. Így reálisan tudunk értékelni, nem veszünk el a zavaros félinformációk és mendemondák között.

A Pilis újabb győzelme, csatát nyertek a civilek

Audie  2009.08.23. 13:38

Mire a drazsisták felsorakoztak, addigra az ünnepség már régen véget ért, s átadta helyét a sportnak, szórakozásnak....A térfigyelő kamerák ellen, igen jó szolgálatot tett a buszokból  összeállított “szekértábor” és a  friss en alakult csendőrség kapuőrsége....Egy időszerű kezdeményezés volt a csendőrség megalakítása, mellyel most az új civil Gárda megajándékozta a magyar lakosságot.... Ez megnyugtató, mert,ha már a politikai hatalom rendőrségének vezetősége nem tulajdonít fontosságot a klasszikus rendőri munka magasszintű végrehajtásának, akkor kénytelenek vagyunk  mi magunk, a lakosság, az állampolgárok megoldani, családunk és értékeink védelmét. S ennek egyik megbízható becsületes és legfőképpen lojális "eszköze" az új Magyar Gárda csendőrsége.

TÁRSADALMI SZERZŐDÉS ÉS ALÁÍRÁSA - a VISSZAHÍVHATÓSÁGRÓL

forrás: Kutasi József - Hírfutár  2009.06.05. 23:48

A Magyarok Szövetsége által elkészített Társadalmi Szerződést - melynek célja a pártok képviselőinek visszahívhatóságát lehetővé tenni, amennyiben a választási programjukban hirdetetteket nem teljesítik - elküldtük az összes EU listaállítási lehetőséget kapott pártnak… A Magyarok Szövetsége mozgalom - a nemzeti érdek és a közjó önzetlen, pártpolitikától független szolgálatának közéletben való érvényre juttatása céljából - a pártok képviselő jelöltjei számára elkészítette a Társadalmi Szerződést. A Társadalmi Szerződést a következő pártoknak, valamint listás jelöltjeiknek küldtük el: FIDESZ-KDMP, SZDSZ, MCF ROMA Ö, MUNKÁSPÁRT, MSZP, JOBBIK, LMP-HP, MDF A kampány lezárulásával most közzétesszük, hogy melyik párt illetve képviselőjelölt hogyan jelzett vissza ezzel kapcsolatban: 1, LMP-HP emailben visszajelzett, hogy nem írják alá. 2, Dr. Schmitt Pál személyesen nyilatkozta, hogy ha a Fidesz 2/3-os többséget szerez a parlamentben, erre a szerződésre nem lesz szükség. A Társadalmi Szerződés aláírására nem került sor. 3, Morvai Krisztina személyesen azt nyilatkozta, hogy személy szerint nem látja akadályát az aláírásnak, de le kell egyeztetnie Vona Gábor pártelnökkel, viszont erre csak a választások után lesz ideje. Az említetteken kívül senki más nem jelzett vissza. Azt, hogy a magyar politikában jelenleg vezető szerepet játszó emberek nem kívánják a felelősségre vonhatóság és a visszahívhatóság lehetőségét választópolgárok kezébe adni, tudtuk eddig is, de a Társadalmi Szerződés ilyen fokú mellőzésével már bizonyíték is a rendelkezésünkre áll.

Ki fordított hátat a nemzeti oldalnak?

forrás: Nemzeti Hírháló  2009.06.05. 23:18

Értem én, hogy minden párt a szavazatok megszerzéséért küzd, de azt már nem értem, hogy miért úgy teszi, mintha minden párt az ellensége lenne. Márpedig a Fidesz így viselkedik. Ha nem tudja az úgymond nemzeti oldalon álló pátokat befalni, mint ahogy a KDNP-vel tette, akkor már felszámolandó, szavazatrabló ellenségnek állítja be őket. Hogy ki fordított hátat a nemzeti oldal radikálisabb, pontosabban a valódi nemzeti érdekeket képviselő politikai erőknek, arra egy-két példa a Fidesz tetteiből, megnyilatkozásaiból.

Alkotmányellenes a "Magyarország a magyaroké"?????

forrás: Nemzeti Hírháló  2009.06.05. 22:44

Ezért kérte az OVB-t, hogy a "Magyarország a magyaroké!" szlogennel kapcsolatban állapítsa meg annak alapjogsértő voltát, a "Börtönbe Gyurcsányékkal!" szlogennel összefüggésben pedig azt, hogy az azzal kapcsolatos eltiltásnak a Jobbik nem tett eleget, és kötelezze az európai parlamenti választáson induló mozgalmat arra: mindkét szlogent távolítsa el a plakátokról. A vitában Halmai Gábor elnökhelyettes azzal érvelt, hogy a szlogen - szemben az Amerika az amerikaiaké! "befogadó" szlogennel - alkalmas a választók rosszhiszemű félrevezetésére, és azt sugallja, mintha a törvényben rögzített 13 nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozó állampolgárok nem tartoznának abba a közösségbe, amit Magyarország jelent. Balog József, az MCF Roma Összefogás Párt delegáltja szerint a Jobbiknak ebben a megnyilvánulásában "ott van a kirekesztés".

Petíció a trianoni és a párizsi béke fölülvizsgálatára

  2009.06.05. 21:46

A Magyarok VII. Világkongresszusának nyilatkozata a magyar nép önrendelkezési jogáról külön mellékletben nyújt kezet Európa nemzeteinek, külön megszólítva a szlovák, az ukrán, a román, a szerb, a horvát, a szlovén és az osztrák nemzet polgárait és kormányait, biztosítva őket arról, hogy a magyar nép számára az ő önrendelkezésük is elvitathatatlan érték. Az önrendelkezési nyilatkozat megállapítja, hogy a magyar kérdés méltányos rendezése nélkül az Európai Közösség (Európai Unió) nem lehet "a szabadság, a jog és a biztonság" térsége. A Magyarok VII. Világkongresszusa keretében több mint ötszáz küldött részvételével megtartott Trianon Újraértékelése Konferencia egész napos elemző vita alapján Indítványt fogadott el az 1920. évi trianoni és az 1947. évi párizsi béke fölülvizsgálatáról, amely 7 pontos indoklással követeli, hogy a nemzetközi közösség vessen véget a magyar népet kollektíven büntető trianoni és párizsi béke máig tartó következményeinek, és szolgáltasson Igazságot Magyarországnak! (2. melléklet). Egyben elegendő bizonyítékát adja annak, hogy az I. világháborút lezáró békét tudatosan félrevezetett politikusok hozták Európa népeinek - mára feltárt - korrupciós alapú félretájékoztatásával. Ha Franciaország tudta volna - tizenhat évvel ezelőtt -, hogy azok az államférfiak, akik 1919-ben képviselték a nemzetet, milyen hátsó gondolatokkal és milyen célzattal kötötték meg "a jog és az igazság békéjét" - ha tudta volna akkor, s ha tudná ma, hogy ezek az urak milyen érdekek, milyen igyekezetek szolgálatában keverték gyanúba a haza becsületét, és veszélyeztették jövendő biztonságunkat: Franciaország és vele együtt Európa most nem ott tartana, ahol ma tart... Franciaországnak 1914 júliusában egyetlen ellensége volt: a hazugság! - HENRI POZZI, 1935

FARIZEUS FIDESZ FENYEGET

forrás: Nemzeti Hírháló  2009.06.05. 21:39

Miért farizeus a Fidesz? Szerencsés véletlen, hogy ez évben egyetlen hétre esik Magyarország trianoni feldarabolásának évfordulója és az EP tagjainak választása. A trianoni ünnepségeken résztvevők számából és az EP választáson résztvevők arányából pontosan meg lehet tudni, mi a fontos a mai magyar politikának. Adott ugyanis az a lehetőség, hogy valamennyi trianoni megemlékezésen szó essék a csaknem kilenc évtizedes nemzetvesztő politikáról, ahonnan egyenes út vezetett a mai európai uniós helyzetig. Ne feledjük, ugyanaz a Fidesz, amelyik ma a trianoni megemlékezések, sőt a június 4-ét emléknappá nyilvánítás szószólója, a rendszerváltás után még kivonult egy parlamenti trianoni megemlékezésről. Ez volt a látványos kezdete Fidesz rabló-pandúr játékának. Egyre többen látják, hogy a mai Fidesz politika veszélyesebb a nyílt szocializmusnál, mert nemzeti álarcban rejtőznek az országrontók. De aki ezt kimondja, arra a szocialista-bérenc megbélyegzést sütik.

Tatárszentgyögy kapcsán...

Audie  2009.06.01. 12:45
Ráadásul, hamarosan itt az EP választás! Ahol a szoclib politika előszeretettel keni rá saját rasszizmusát, kirekesztő szélsőségességét az ellenérdekelt oldalra. Azt hívén, hogy ezt mindenki “beveszi”, s megfelejtkezve a tényekről (kisemmizésükről, lealázásukról, elpusztításukról!) S azt hiszi, ha másként nem, hát az eddig alkalmazott módszereivel, megszerezheti a választók voksát. Ezen mocskos módszerek egyike ez a lejárató kampány is. ... Ezért nagyon rosszul venné ki magát a már megállíthatalan lelepleződések (lásd pl.Olajügyek, Zuschlag ügy és hasonlók) mellé a további ügyek, és hazúgságok nyilvánosságra kerülése. És úgy látszik a tatárszentgyörgyi eset is ennek egyik szerves alkotó eleme! Hiszen nem véletlen, hogy olyan hangos hisztéria keltéssel, és csinnadrattával vezették fel pl. a romák sérelmére elkövetett támadásokat, míg ezzel ellentétben elhallgatással, tagadással reagáltak, a romák által elkövetett bűnözésre – sőt a rendőrök és rendőri vezetők visszafogásával, megvádolásukkal, eszközeik megvonásával, akadályozták ezen bűnök felderítését, a bűnözők kézrekerítését,  ezzel is szítva, támogatva azt! ... Ám a dolgok sajátja, hogy kiderülnek, kérdés csak az, hogy mikor. Ahogy elnézzük ezért folyik a küzdelem. Minél inkább elodázni, hogy a billegő bili végleg felboruljon, s a “gáncstalan lovagok” nyakig üljenek a tartalmában!

A VÉSZ a lakásárverezésekkel, kilakoltatásokkal kapcsolatban 2009. 05. 21.

forrás: VÉSZ, Magyar Gárda  2009.05.24. 20:49

Tarthatatlan állapot, hogy a kilátástalan helyzetbe került családok nyomorán uzsorás cégek gazdagodjanak, gyanús, ellenőrizetlen körülmények között fosszanak meg százezreket otthonaiktól. Ezért kérjük a felügyeleti szerveket, a Bankszövetség, a PSZÁF és a Végrehajtói Kamara illetékeseit, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tegyenek közzé állásfoglalást a kialakult, aggasztó helyzettel kapcsolatban, különös tekintettel arra, hogy a hitelek tömeges bedőlése társadalmi robbanást idézhet elő. Szükségesnek tartjuk annak nyilvánosságra hozatalát, hogy egyáltalán milyen körülmények között kerülhet sor ingatlanárverésre, milyen eljárási protokollnak kell megfelelni, sérelem, visszaélés esetén kitől kérhet azonnali segítséget az adós? Válaszukban mérlegeljék, hogy a kialakult helyzetért súlyos felelősség terheli a regnáló hatalmi elitet, hiszen éveken keresztül megtévesztették a magyar társadalmat az ország gazdasági helyzetével kapcsolatban, adatokat titkoltak el, hamisítottak meg, miközben a csapból is a hitelfelvételre ösztökélő reklámok sora ömlött. A kormány szociális érzéketlenségének bizonyítéka, hogy az állam teljesen kivonult a szociális bérlakásépítésből, így azok a szerényebb jövedelmű családok is kénytelenek voltak hitelt felvenni,

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)