TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
TERRA INCOGNITA -> A világ ahol élünk
CÍMLAP
 
Szerkesztőség beszélgetések
 
HÍREK -POLITIKA
 
CIVIL VÉDERŐK
 
CIVIL ELLENÁLLÁS
 
MUSTRA
 
A SZELLEM HATALMA
 
ÁLDOZATOK
 
PÁRTOK
 
AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
 
Kapcsolatfelvétel
 
Impresszum

Rovat szerkesztő:

Audie

elérhetőségünk:  

  terrainc88@gmail.com

 

 
TEMP
 
A szerk
 
JOBBIK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Külföldi tulajdonban a választási jegyzékkészítő szoftver

Volner János - Jobbik  2010.04.01. 15:37

Az Idom 2000 Zrt. immár hosszú ideje végez a magyar állam számára nemzetbiztonsági felügyeletet igénylő szoftverfejlesztői tevékenységet, így egyebek mellett a 2006-os és 2010-es választási rendszer jegyzékkészítő programjainak fejlesztésére is ez a cég kapott állami megbízást. Feltűnő, hogy a céget a döntéshozók mennyire tartósan be akarták betonozni ebben a jól fizető és a választások tisztaságának szempontjából kulcsfontosságúnak mondható feladatkörbe, ugyanis mindennemű kritika nélkül tudomá sul vették, hogy a cég zárt forráskódú szoftvert alkalmaz, azaz ha egyszer megbízták a feladat elvégzésével, akkor a későbbiekben a szerzői jogokra való hivatkozással már csak ugyanez a cég, azaz a forráskód tulajdonosa végezheti a szoftverrel kapcsolatos összes feladatot. ... A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Idegenrendészeti Hatósági Osztálya és a Közigazgatási és Elektronikus Szolgáltatások Központi Hivatala Hatósági és Felügyeleti Osztálya az APEH megkeresésére kö zölte: Bhasil Mohammed sem az idegenrendészeti nyilvántartásban, sem a személyi adat- és lakcímnyilvántartásban nem szerepel. Bhasil Mohammed soha nem járt a schengeni övezetben, így hazánkban sem, ennek ellenére az É.B.SZ.K. Kft. tulajdonosaként jelenleg ő a 2010-es választási rendszer forráskódjának tulajdonosa.

VIZSGÁLJÁK A JOBBIK PÉNZÜGYEIT

  2010.01.20. 23:20

Az ügyészség figyelmét egy Pest megyei magánszemély hívta fel a törvénysértésre, a HVG birtokában lévő ügyészségi beadvány pedig az Állami Számvevőszék tavaly őszi jelentésén alapul, amely felszólította Vona Gábor elnököt, intézkedjék a könyvvezetési hibák kijavítására a "teljesség és a valódiság elvének érvényesülése érdekében", illetve készíttesse el és tegye közzé a beszámolókat a párttörvény előírásának megfelelően. A párt hivatalos válasza tavaly júniusban az volt, hogy mihelyt megalakul a választmánya, az dönt majd az egyébként már elkészült beszámoló jóváhagyásáról és közzétételéről. A választmány az ősszel összeült ugyan, a mérleg azonban a HVG lapzártájáig nem jelent meg.

Morvai Krisztina közleménye

  2009.11.17. 17:10

Több jószándékú barát kérésére azonban rögzítem, hogy ellentétben az egykor jobb napokat látott Csurka István hazugságával egyik gyermekem sem járt soha, egyetlen napig sem a Lauder iskolába. Legnagyobb lányom, aki ma már egyetemista, katolikus iskolában érettségizett. Ugyanoda jár kisebbik gyermekeim egyike, míg harmadik lányom a körzeti önkormányzati általános iskola tanulója. Mindhárom gyermekem meg van keresztelve, s első áldozók is voltak.

Sokan, sokféleképpen – egy célért

forrás: Szegedma.hu  2009.11.09. 12:50

Ópusztaszer mellett a pusztában találkoztak a magyar radikális jobboldal prominens képviselői, és megbeszélték a jövőbeni együttműködés, a közös cselekvés formáit, módozatait. A radikális párt szerint Magyarország ma az 1919-es Tanácsköztársaság szintjére süllyedt, ezért szükséges egy új szövetség létrehozása, amelyet ugyanúgy Szegeden kötöttek meg a nemzeti erők képviselői, mint 90 évvel ezelőtt, amikor létrehozták a Nemzeti Hadsereget.

Ez is egy "vélemény"...

  2009.11.09. 12:43
Vonó Gáborék már a fizetéseket osztogatták a Szögeden, és tisztázták azt, hogy kinek mennyi jár a balhékért, hány képviselői hely és az ezzel járó zsíros fizetés. Nem nagyon kellett nekik érte megdógozniuk, főleg a Betyároknak nem. Kicsit cigányoztak, meg zsidóztak, a népet megetették, az meg bevette , turuloztak, piros-fehér zászlót lengettek, masírozgattak a Pucsítós Oroszlános ünneplőjükben, még csak tanulniuk sem kellett értük, nem hogy dógozni! Jó befektetés!

Vona Gábor közleménye

forrás: Barikád  2008.09.06. 00:07
Szeretnénk a saját gondolatainkat elmondani, az emberek tapasztalatát megismerni, kérdéseiket összegyűjteni, hogy még az idén egy olyan uniós programmal állhassunk elő, amely alkalmas értékeink és érdekeink képviseletére, és amely végre utat vág a hazai, EU-val kapcsolatos hazugságok és maszatolások erdejében. Fontosnak tartom elmondani, hogy a mai naptól nem csupán egy uniós siker felé vezető út kezdetét várjuk, hanem a hazai közélet letisztulásának megindulását is. Morvai Krisztina és jobbikos képviselőtársai ugyanis csak akkor tudják hazánkat hatékonyan képviselni majd, ha mögöttük egy erős és stabil ország ad hátteret. Az országjárásunk és az előttünk álló időszak így nem csupán az EU-ról, hanem elsőként és leginkább Magyarországról és a magyar emberekről szól majd. Nem titkolt célunk, hogy a hazai politikában meglévő hamis törésvonalakat felülírjuk. A jelenlegi jobboldali-baloldali választóvonal ugyanis hamis, és ezért képtelen kezelni jelenünk és jövőnk valódi problémáit. Itt az ideje, hogy végre mindenki kijöjjön a napra, és megnézhessük, hogy a valódi barikádnak, amelynek egyik felén a globalisták, másikon a nemzetiek állnak, melyik oldalára sorakozik fel. Mi megmutattuk magunkat, és rá fogunk kényszeríteni mindenkit, hogy ugyanezt megtegye.

Morvai Krisztinát szeretnék miniszterelnöknek csalódott fideszesek és civil jobbosok

forrás: Kurucinfo  2008.08.31. 14:02
Az orbáni nagyotmondástól és az ezzel párhuzamos törpe tettek közti szakadéktól megcsömörlött, főként másodvonalbeli fideszes és nemfideszes jobbos politikusok, civilek Morvai Krisztinában látják azt a személyt, aki független miniszterelnök-jelöltként Viktorral szemben belátható időn belül képes volna Gyurcsány megbuktatására. A Kuruc.info forrásai szerint Morvai, mint aki egyik elhasználódott, korrupt parlamenti párthoz sem tartozó, kívülről jött és hiteles személyiség, amennyiben elfogadja a kérést, valószínűleg hetek alatt magasan felülmúlná a gyenge és egyre hiteltelenebb, kamu ultimátumutokat adó Orbán népszerűségi mutatóit. Az viszont biztos, hogy ha Morvai Krisztina beszélne március 15-én, és nem Orbán Viktor, és Gyurcsányék megint lövetnének, a hölgy biztosan nem futna meg páncélozott autóban, testőrök gyűrűjében, mint tette a szánalmas Fidesz-elnök október 23-án. A büntetőjogász alkalmassága mellett sokkal több érv szól, mint ellene: határozott, megnyerő, kiváló beszédkészségű személy, szavai és tettei közt nincs ellentét, Orbánnal ellentétben integráló személyiség, aki egyaránt szimpatikus light narancsostól a jobbos ultrákig. Végül, de nem utolsósorban nő és csinos is. Ja, és a megélhetési Fidesz-vezérkarral szemben egész életében dolgozott. Az az érzésünk: átszakadna a gát, ha porondra lépne...

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NAVIGÁTOR
Kultúra: Árnyék és Ragyogás
Zöld:  Csodálatos Világ
Tudomány: AURORA
Jövőnk.Info
 
LEGFRISSEBBEK
Ismét randalíroztak a zsidó telepesek - KÜLFÖLD
Készül az újabb provokáció - JÖVŐNK
Demonstrációs felhívás - OTTHONVÉDŐK
Kavics az égben 4. - KULTÚRA
TMRSZ tájékoztató Gyöngyöspatáról - JÖVŐNK
Pártokrácia, az idegen hódítás legfőbb eszköze! - CIKK
A polip karja - Jövőnk
Anyuúúú! - CIKK

Állatvédőrség - ZÖLD

Miért nem állnak a pokol katonái elé a főpapok? - CIKK
MEGHÍVÓ - BELFÖLD
Megerőszakoltak és megöltek egy bahrain-i költőnőt - KÜLFÖLD
A MOCSOK ELBORÍT - CIKK
Demokratikus népirtás - CIKK
Hontalanok 1-6. - KULTÚRA
Bűneik a fejükre visszaszállnak... - CIKK
600. - KULTÚRA
Aki szelet vet, vihart arat! - CIKK
ELTERVEZETT POLGÁRHÁBORÚ - CIKK
Tanmese - GÖRBE TÜKÖR
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele - SZEMEZGETŐ
Egy füst alatt? - KÜLFÖLD
Kezdeti stádiumban gyógyítható a rák! - POSTÁNKBÓL
Vicc - Lóverseny - GÖRBE TÜKÖR
A Hit Gyülekezetének karmaiban - SZEMEZGETŐ
EGYIPTOM NEM AKAR GÁZT ADNI IZRAELNEK - KÜLFÖLD
Különleges érzékelés - TUDOMÁNY
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - ZÖLD
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - ZÖLD
Emberi felelőtlenség - ZÖLD
HELL... - SZEMEZGETŐ
Majd ha Japán összeomlik... - KÜLFÖLD
Robin Hood Akciócsoport - FELHÍVÁS - OTTHONVÉDŐK
A bajok forrása 2. - POSTÁNKBÓL
A bajok forrása 1. - POSTÁNKBÓL
A Jobbik sajnálatos válságának okairól - CIKK
Célkeresztben: A bankok - a pénz urai X. - MEGOLDÁSOK
Háború a bolygó ellen - TUD-TECH
A tények makacs dolgok Orbán elvtárs - CIKK
Éhezés és düh - CIKK
Egészségmegőrzés az ősi hagyományok alapján - MSZ
Előkészületben a "Lex Lázár"? - SZÉKELY MAGYAR NEMZETŐRSÉG

 

 
HIRDETÉS
 
KÉSZÜLŐBEN
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)